gkamslide5

01-recepsioni

Recepsioni

Kati 6
02_kati6

Kati 7

03_kati7

Kati 8

04_kati8

Kati 9

05_kati9

Kati 10

06_kati10

09_klinika

Palestra- Pishina
10_palestra_pishina

11_radio

12_produkete

13_ndertime

Qendra e biznesit GKAM eshte nga me bashkekohoret ne shqiperi ne te cilen ka 900-1000 vizitore cdo dite. Pozicioni i Qendres se Biznesit “GKAM”ndodhet ne qender te metropolit me te madh shqipetar, Tirane, ne rrugen e Kavajes, e cila eshte e ndertuar me nje arkitekture me moderne me fasade xhami, qe e ben ate me te dallueshme dhe me nje pamje me mbreselenese (ku mbulon 80% te pamjes se Tiranes).
Kjo qender biznesi eshte e njohur per sherbimet e larmishme qe ofron si:Hotel (GKAM) kati 6 deri ne 10, Bar-Restorant (Rosa Blu) kati i 12-13, Pishine-Palester (kati 0), Klinika Mjekesore (Rumekk-kati 0), Radio Stinet (kati 11), Administrata (kati 11). Ambjente komode me qera si: Dyqane, Zyra dhe salle konferencash moderne.

Ne hollin e Qendres se Biznesit “GKAM” ju do te keni dhe sherbimin e informacionit per gjithcka qe lidhet me kete qender apo sherbimet qe ofron

Per me teper vizitoni Qendren e Biznesit “GKAM”, te njiheni me nga afer dhe te shijoni c’lodhjen, argetimin, pse jo dhe te krijoni lidhje biznesi me partneret tuaj. Igjithe stafi yne do ju mireprese dhe do jete non-stop (24h) ne sherbimin tuaj ne kohe reale.

Ju mirepresim ne qendren e Biznesit “GKAM”